Buurt(en) in de kerk

De Oranjekerk nodigt de buurt (en de gemeente) weer uit in de kerk. Er zijn dit jaar vier activiteiten gepland, twee vóór de zomer en twee na de zomer. Wat betreft de activiteiten vóór de zomer:

Op donderdag 25 april a.s. pre­sen­teren we een pro­gramma getiteld ‘Oranje boven!’, in de Oranjekerk. Na ontvangst om 13.30 uur volgt een programma over koninginnen en koningen onder leiding van ds. Fieke Klaver en een programma met Oranje­liedjes onder leiding van ds. Wielie Elhorst. We sluiten om 17.30 uur af met een maaltijd. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar deel­nemers mogen wel een vrijwillige bijdrage achterlaten.

Op dinsdag 4 juni a.s. pakken we de bus, voor een dag onder het thema ‘Dat gaat naar Den Bosch toe!’ De bus ver­trekt om 10.00 uur stipt vanaf de Oranje­kerk. Om 12.00 uur stappen we op de boot in Den Bosch voor een mooie rond­vaart en op de terug­weg langs een fraaie route lunchen we op een mooie plek. Deze dag kost €12,50.

Aanmelding voor één van beide of beide acti­vi­teiten kan via nummer 06-8259 7372 (Gijs-Bert Ver­voorn) of via de aanmeld­strookjes bij de brief over deze activiteiten die in de kerk beschik­baar zijn.